BIOSYNEX Antigenski test za samotestiranje COVID-19 Ag

Imate aktivno okužbo?
Preverite z antigenskim testom!

Želite biti prepričani, da (ni)ste okuženi
s SARS-CoV-2?

 • Testirajte se sami doma
 • Enostavna uporaba testa in odvzem nosnega brisa
 • Test s 100-odstotno specifičnostjo
 • Do zanesljivega rezultata v 15 minutah

Navodila za uporabo

Nakup

Kje lahko kupim test?

Test je možno kupiti v lekarnah in spletnih lekarnah.

Nakup

Test lahko kupite tudi v naslednjih spletnih lekarnah:

Biosynex Antigenski test za samotestiranje Ag je hitri antigenski test (HAG) za samotestiranje s Certifikatom priglašenega organa s sedežev v EU in Certifikatom skladnosti. Po Odloku o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2, stran 8259, ki je bil objavljen v Uradnem listu RS, št. 142/2021 z dne 4. 9. 2021, lahko test uporabljate za izpolnjevanje pogoja PCT. Test ima 100-odstotno specifičnost in 97,2-odstotno občutljivost.

Vrhunska učinkovitost testa, pravilna uporaba testa ter on-line pomoč pri izvedbi in odčitanju testa pripomorejo, da se izognemo vnosu okužbe v podjetje, med stranke ali v družino. Želite izvedeti več? info@msl-pharma.si

Povpraševanja za podjetja in lekarne

Podjetje BIOSYNEX je samo za slovenski trg pripravilo pakete visokokakovostnih antigenskih testov po 5 testov. S tem smo dosegli tudi nižjo ceno testov.

Ko se testirate, se testirajte z zanesljivim testom in pravilno.

Podjetja in lekarne lahko povpraševanja pošljete preko spodnjega obrazca:


  Biosynex Antigenski test za samotestiranje Covid-19 Ag

  Test Biosynex za samotestiranje covida-19 je hitri imunokromatografski test in vitro (poznan tudi kot test na podlagi lateralnega vleka) za kvalitativno zaznavanje antigenov nukleokapsidnih beljakovin (N) virusa SARS-CoV-2 iz vzorca nosnega brisa. Zasnovan je bil z namenom pomoči pri hitri diagnozi okužb z virusom SARS-CoV-2. Ta test je kvalitativna, hitra imunokromatografska analiza, ki uporablja izjemno občutljiva monoklonska protitelesa za zaznavanje nukleokapsidne beljakovine (N) virusa SARS-CoV-2.

  Ta komplet za samotestiranje vam omogoča, da določite, ali ste okuženi z virusom, ki povzroča covid-19. Test je primeren samo za odrasle, za otroke pa le pod nadzorom odraslih oseb.

  Smernice za testiranje

  Pred testiranjem si umijte roke, da zmanjšate možnost kontaminacije.

  Za točne rezultate ne uporabite vzorca, ki je preveč tekoč ali vsebuje kri. Pred izvedbo testa si lahko obrišete nos, da se znebite prekomerne sluzi.

  Enostavna uporaba testa

  Test BIOSYNEX Antigenski test za samotestiranje COVID-19 Ag je zelo enostaven za uporabo.

  Najprej si umijte roke. Pred izvedbo testa si lahko obrišete nos, da se znebite prekomerne sluzi. Odstranite vse dele testa iz embalaže. Palčko navpično vstavite v nosnico, dokler ne čutite upora (približno 3 cm). Palčko 5-krat zavrtite znotraj nosnice, pri čemer se mora palčka dotikati notranjih sten nosnice. Z isto palčko ponovite postopek v drugi nosnici.

  Palčko vstavite v epruveto in jo 6-krat zavrtite, medtem pa jo čvrsto pritiskajte ob dno epruvete. Pustite jo v epruveti eno minuto. Iz palčke iztisnite čim več tekočine tako, da jo stisnete ob rob epruvete. Na epruveto namestite nastavek za kapanje in počasi dodajte 4 kapljice v krogec z oznako „S“ na testni kaseti. Rezultat preberite po 15 minutah. Ne berite ga po 20 minutah.

  Pred uporabo obvezno preberite celotna Navodila za uporabo.

  Učinkovitost testa

  BIOSYNEX Antigenski test za samotestiranje COVID-19 Ag je izredno učinkovit test, saj ima 100-odstotno specifičnost in 97,2-odstotno občutljivost.

  Občutljivost: 97,2 %
  Specifičnost: 100 %

  Študija izvedljivosti je pokazala, da je:
  - 97,0 % različnih vrst rezultatov bilo pravilno interpretiranih,
  - 87,0 % neprofesionalcev opravilo test, ne da bi potrebovali pomoč.