Pravna obvestila

Pogoji uporabe

Vse informacije, podatki in gradiva na spletni strani samotestiranje-covid.si so informativne narave. V podjetju MSL pharma, d.o.o. (v nadaljevanju “podjetje”) se bomo trudili zagotavljati nemoteno delovanje spletne strani in zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov. Podjetje ne odgovarja za morebitne napake in moteno delovanje spletne strani, prav tako ne odgovarja za morebitno nastalo škodo na podlagi uporabe ali nezmožnosti uporabe podatkov na spletni strani samotestiranje-covid.si. Predmetno pravno obvestilo lahko podjetje kadarkoli spremeni ali ga iz spletne strani izbriše, brez predhodnega obvestila. Spletna stran samotestiranje-covid.si je intelektualna lastnina podjetja in je avtorsko zaščitena. Uporaba informacij, podatkov in drugih gradiv brez predhodne odobritve podjetja je prepovedana.

Izjava o varovanju zasebnosti

Ob vnosu kateregakoli osebnega podatka na spletni strani samotestiranje-covid.si bomo spoštovali vašo zasebnost. Naša politika glede varovanja osebnih podatkov je sledeča:

  • V našem podjetju spoštujemo zasebnost vsake stranke in skrbno varujemo vse njene podatke, ki jih vpišejo v različne obrazce na spletni strani.
  • Podatki niso nikoli dostopni tretjim osebam.
  • Podatkov o naših uporabnikih nikoli ne dajemo v najem in jih ne prodajamo.
  • Podatke uporabljamo izključno za poslovno sodelovanje.

Piškotki

Spletna stran uporablja različne piškotke za njeno delovanje.

Piškotek (angl. cookie) je v računalništvu podatek o uporabniku, ki ga spletni brskalnik shrani na računalniku ali drugi elektronski napravi za možnost nadaljnje uporabe. Gre za informacije, ki se ob obisku posamezne spletne strani shranijo na posameznikov računalnik in so ob ponovnem obisku iste strani uporabljene za prepoznavanje, sledenje in zbiranje specifičnih informacij o internetnih uporabnikih, kot so npr. preference do določenih strani/vsebin ali nakupovalne navade na spletu.

Piškotki, ki jih uporabljamo:

  • cookie_notice_accepted – Namen: preverjanje potrditve piškotkov
  • _ga – Google Analytics () – Namen: statistika ogledov spletne strani
  • _gat_gtag_UA_175810832_1 – Google Analytics () – Namen: statistika ogledov spletne strani
  • _gid – Google Analytics () – Namen: statistika ogledov spletne strani

Onemogočanje piškotkov

V kolikor ne želite, da si brskalnik shrani piškotke lahko to onemogočite. Več informacij o izklopu piškotkov v Vašem brskalniku:

Podatki podjetja:
MSL pharma, d.o.o.
Tomažja vas 15
8275 Škocjan
Slovenija

ID za DDV: SI 86499858
Matična št.: 8775940000
TRR: SI56 0315 0100 1079 942

Podjetje je vpisano v poslovni in sodni register.
Smo zavezanci za DDV.
Glavna dejavnost podjetja po SKD: 46.460 (Trg.db.s farm.izd.,med.potr.in mat.)
Datum vpisa pri registrskem organu: 8. 12. 2020, Okrožno sodišče Novo mesto

Avtor spletne strani je podjetje Mimateam.